sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Näätiä ja kimmeltäviä puita

hola!
nyt sain nähdä jotain todella jännää ja mielenkiintoista o.o Kelly kertoi minulle tänään päivällä figissä olevan uusi story quest puu. juostiimpa koneilla sitten Jarlasta Firgroveen ja kiivettiin sinne vuorelle. se vuorenhuippu ihan ku uusi, siis ihan älyttömän upea paikka. siel oli aika sumuista, sellasta vaaleaa utua. lisäks siel pyöri niitä samoja susia joita on goldissa, jos niitä ny voi susiksi kutsua. ne on ennemminkin isojalkaisia näätiä. no ne näädät siel ulvo ja vissii vartioi sitä paikkaa tai jtn. se puu oli siel aika keskellä, ja se oli tosi hienosti tehty. se kimmelsi sillee jännästi ja siin kuuluki sellasta "bling bling" ääntä, vähä samallaista ku niissä haamuista kuului halloweeninä.
     tarkemmin ku tutkittii sitä paikkaa, siel ihan perällä oli sellane jännä tie. sitä ku seurattii nii sinne vuoren reunoilla oli 3 sellaista kivi... öh... kivi... okei ny meni sana hukkaan... jotain buddharukouspaikkoja tai pyhiäitsemurhahyppypaikkajuttuja.... noh kuvat selventävät kaiken. 8)
tuossa nyt se kuivunut mänty on

bling bling

moi serkku! 8D

tie suurelle budhhamännylle

eli siis tämmönen kieleke 83 nyt muistin oikean sanan
ja ennenkuin kukaan ehtii kysyä mikä vitun vuori, miten vitussa pääsee, missä missä, niin alla ohje. 8) reitti on siinä videon alussa, ja on kuvattu ennen kuin näädät ja puu tulivat kyseiselle vuorelle, joten älkää ihmetelkö, kyllä on ihan sama vuori :3


kimmeltävää päivänjatkoa! 8D
terveisin
teidän oma näätä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti